Her er seks ting, der forbedrer jeres sexliv

Et godt sexliv består af mere end bare teknik, stillinger og frække lege. Få seks tips, der vil give jeres sexliv et pift ...
Med små frække fif kan du forbedre jeres intime liv sammen.
Med små frække fif kan du forbedre jeres intime liv sammen. Scanpix - modelfoto

Et godt sexliv er mere end bare sex - og masser af det. For det handler i høj grad om sanselighed og altså også om meget mere end frække lege, sjove stillinger og teknik. Sådan siger psykoterapeut Terje Nordberg til FEMINA.

Er du sammen med den rigtige mand? Tag lyntesten på femina.dk

Her er hans forslag til små ting, der vækker jeres fælles sanselighed og puster til de små erotiske gløder, som kan bidrage til at fremme den blide, pirrende nærhed:

1. Lette ansigtsberøringer kan være særdeles erotiske. Brug fingerspidserne, tungen eller læberne til at skabe erotisk spænding i forspillet.

2. En tæt omfavnelse på f.eks. 20 sekunder stimulerer udskillelsen af oxytocin.

3. Tætheden i jeres favntag forøges ved at synkronisere jeres vejrtrækning.

Syv former for orgasme du kan opnå, hvis du forbedrer dig. Læs mere på femina.dk

4. Den tynde hud på øjenlågene er lige så følsom som andre erotiske steder på kroppen. Gå på jagt efter lignende – måske uventede - steder.

5. Ørepropper under elskov forstærker lyden af dit eget åndedræt og lukker al udefrakommende lyd ude. Det gør, at du kan fokusere desto stærkere på de andre fire sanser.

6. Sid eller lig over din partner, og hold hans/hendes hænder. Fasthold den andens blik, samtidig med at I kæler blødt for hinandens hænder. Ikke andet.

Af redaktionen, FEMINA, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.