Her er Poul Nyrup hemmelig gæst i dag

Tidligere socialdemokratisk statsminister Poul Nyrup Rasmussen er en af årets hovedtalere på SF's landsmøde, der fortsætter i dag på Frederiksberg.
- Det er et hit, siger Pia Olsen Dyhr om Poul Nyrup Rasmussen, der i dag er gæstetaler ved SF's landsmøde.
- Det er et hit, siger Pia Olsen Dyhr om Poul Nyrup Rasmussen, der i dag er gæstetaler ved SF's landsmøde. Foto: Henning Bagger, Scanpix/arkiv

Den tidligere socialdemokratiske statsminister Poul Nyrup Rasmussen er en af året hovedtalere på SF's landsmøde, der afholdes i København i denne weekend.

Poul Nyrup Rasmussen holder søndag formiddag tale for SF's delegerede i Falconer Centret og skal tale om skattely og aktiespekulation.

Det er både et 'scoop' og et 'hit', lyder det fra SF-formand Pia Olsen Dyhr.

- Jeg er rigtig glad for, at tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen kommer på vores landsmøde og taler om nogle af de udfordringer, der er ved skattespekulation og skattehuller rundt om i verden, siger Pia Olsen Dyhr til DR Nyheder.

- Det er et felt, han har udtalt sig meget om som europaparlamentariker, og jeg er glad for, at han også vil fortælle os om det, siger hun.

Poul Nyrup Rasmussens tilstedeværelse på SF's landsmøde skal ifølge Pia Olsen Dyhr sende et signal om, at centrum-venstre i Danmark tager problemstillingerne om aktiespekulation og skattely seriøst.

- Det er et hit. Han er en af de helt store i dansk historie og en af de bedste danske statsministre nogensinde efter min mening, siger Pia Olsen Dyhr.

Poul Nyrup Rasmussen taler på SF's landsmøde klokken 11 søndag formiddag.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.