Her er ønskesedlen fra gifteklar prins

Når Sveriges prins Carl Philip gifter sig med sin forlovede, Sofia Hellqvist, 13. juni, ønsker parret sig donationer til deres nye fond.
Brylluppet mellem Sveriges prins Carl Philip og hans forlovede, Sofia Hellqvist, har fået sine egne officielle hashtags på de sociale medier: #kungligtbröllop2015 og #royalwedding2015.
Brylluppet mellem Sveriges prins Carl Philip og hans forlovede, Sofia Hellqvist, har fået sine egne officielle hashtags på de sociale medier: #kungligtbröllop2015 og #royalwedding2015. Foto: /free

Der bliver med garanti givet mange af de samme gaver, når Sveriges prins Carl Philip gifter sig med sin forlovede, Sofia Hellqvist, til sommer, hvis gæsterne altså følger parrets simple ønskeseddel.

I anledning af det forstående bryllup har prins Carl Philip og Sofia Hellqvist venligst bedt om, at eventuelle bryllupsgaver bliver givet i form af en velgørende donation til deres nyoprettede fond, Prinseparrets Fond, meddeler det svenske kongehus på sin officielle hjemmeside.

Fonden har til formål at fremme og støtte børn og unge i pleje- og undervisningsmiljøer i Sverige, og her skal de forhåbentlige donerede bryllupsgaver give en økonomisk håndsrækning dertil.

Den 35-årige prins og den 30-årige kommende prinsesse gifter sig den 13. juni i Slottskyrkan i Sveriges hovedstad, Stockholm, og under den efterfølgende bryllupsfest kommer den svenskfødte internationale super-dj Avicii og spiller op til dans.

I anledning af det forestående ægteskab har parret fået taget en række nye romantiske billeder inden brylluppet, som også har fået sine egne officielle royale hashtags, som kongehuset ligeledes har offentliggjort på sin hjemmeside: #kungligtbröllop2015 og #royalwedding2015, lyder de.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.