Her er Norges mest uhyggelige Halloween-hus

Halloween-entusiasten Kåre Mortensen fra Oslo har brugt de sidste fire uger på at gøre sit hus til det mest gennemførte, hjemsøgte hus i landet.
Henter afspiller ...
/ritzau/

Han elsker at skræmme børnene i nabolaget, og i de sidste otte år er hans Halloween-samling bare vokset og vokset, så han idag kan kalde sig indehaver af Norges mest uhyggelige hus.

I år har Kåre Mortensen overgået sine tidligere bedrifter og brugt de sidste fire uger på at gøre klar til den store skræmmedag.

'Nu har vi nået toppen. Helt ærligt, det har taget meget tid. Så nu tror jeg, vi stopper her,' indrømmer Kåre Mortensen, Halloween-entusiast, Norge.

Og det er ikke bare løse kropsdele og kunstigt spindelvæv. I år har Kåre Mortensen også investeret i et ambitiøst, elektronisk styresystem, der styrer de 192 forskellige effekter med bevægelsescensorer, så han for alvor kan skræmme de gæster, der vover sig ind i hans hjemsøgte hus.

Der er brugt mange timer på Halloween-samlingen gennem årene, men Kåre Mortensen vil ikke ud med, om han også har brugt skræmmende mange penge på sit projekt.

'Nu skifter vi emne. Nej, altså man kan jo godt se, at det koster lidt,' indrømmer han grinende. Medvirkende: Dansk tilrettelæggelse: Sune Skallerup

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.