Her er makeuptricket, der skjuler din dobbelthage

Ville du ønske, at du kunne Photoshop’e hele dit ansigt, så dobbelthagen forsvandt og næsen blev mindre? Hvis du er dygtig til at bruge lys og skygge med din makeup, så kan du faktisk få forbavsende gode resultater.
Du kan fremhæve og skjule mange ting med makeup. Se her hvordan.
Du kan fremhæve og skjule mange ting med makeup. Se her hvordan. Scanpix / modelfoto

Makeupartisten Pascale Guégans giver dig her de bedste teknikker til skulpturering af forskellige ansigtsformer, når du bruger den mørke foundation.

VIDEO: Se den vilde forvandling makeup kan give på Q.dk

Panden:
Du kan få en høj pande til at syne mindre ved at anvende den mørke nuance vandret hen over panden langs med hårgrænsen. Er din pande i stedet meget bred, kan du bruge den mørke nuance på tindingerne.

Næsen:
Har du brug for at næsen synes kortere, så anvend den mørke nuance på undersiden af næsen. Skal den se slankere ud, så læg mørkere foundation ned langs hver side af næseryggen.

Store øjenbryn er hotte lige nu: Se guiden til at få de smukkeste øjenbryn på Q.dk

Kindbenene:
Start fra øret og arbejd i retning mod næsen. Sørg for at holde den mørke nuance under dine kindben for at definere dem for bedste vis.

Dobbelthagen:
Brug din makeupsvamp til at påføre mørkere foundation under dine kæbeben for at skjule dobbelthagen.

Husk altid at blende den mørke farve ind i din hud, så der ikke kommer til at være en optegnet mørk kant. Derudover kan du bruge en lys hightlighter på de punkter, du gerne vil fremhæve så som øverst på kindbenene eller langs næseryggen.

Lærke Sofie Bonke, Marie Krakau Petersen, Q, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.