Her er lille prins' yndlingsdyr

Hertuginde Kate og prins Williams søn, George, elsker dyr. Det viste han under sit seneste besøg ved Natural History Museum.
Prins George har tidligere vist sig at være fascineret af sommerfugle.
Prins George har tidligere vist sig at være fascineret af sommerfugle. Foto: /PHOTOSHOT

Dinosauruser eller duer?

For de fleste er det ikke et svært valg, om man vil se en udstilling om fortidskæmperne eller gå igennem en dueflok på fortovet - men ikke alle tager det oplagte valg.

Da den engelske prins George var med sin mor, hertuginde Kate, på Natural History Museum i London sidst i oktober, var det nemlig ikke udstillingerne med de store fortidsdyr, der var mest interessante for den toårige kongelige knægt.

I stedet var han mere optaget af duerne udenfor museet. Det skriver Hello! Magazine.

Men dyrefascinationen stopper ikke her for den nysgerrige prins. Han har nemlig også en forkærlighed for insekter - og i dette dyrerige finder man også prinsens yndlingsdyr: Mariehønen.

Det kan være, at George har en fremtidig karriere i dyrenes verden. Prinsen var også på besøg på museet sidste år før sin etårs fødselsdag, og her var det også de små dyr, der fik opmærksomheden.

Højdepunktet på dagen sidste år var nemlig en tur gennem sommerfugle-udstillingen. Her blev de officielle billeder af prinsens første fødselsdag taget, hvor George sidder på skødet af Kate og rækker frem mod en sommerfugl, der sidder på far Williams hånd.

Se billedet fra prins Georges første fødselsdag her-.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.