Her er fem tegn på, at dit forhold vil holde

Det er nemt at være sammen, mens forelskelsen stadig står på. Men hvordan vil forholdet klare sig, når hverdagen rammer? Måske kan du få nogle af svarene her.
Tænk at kunne sidde som parret her - lykkelige og glade efter mange harmoniske år sammen.
Tænk at kunne sidde som parret her - lykkelige og glade efter mange harmoniske år sammen. SCANPIX arkiv

Er han den eneste ene, eller vil jeres veje skilles lige så snart, den brusende fornemmelse i maven forsvinder? Det spørgsmål er der sikkert mange, der stiller sig, når en ny person har taget én med storm.

Psychologytoday.com har lavet en guide med fem spørgsmål, du kan stille dig selv for at få en fornemmelse af, hvorvidt din flirt er ved at udvikle sig til et parforhold, eller om det blot vil blive en af mange flings.

1. Hvor ens er i?

Dette kan være svært at svare på i forelskelsens tåge. Hvis du træder et skridt tilbage og tænker over, hvor ens I er i forhold til værdier, mål i livet, fritidsaktiviteter osv., hvad er svaret så? Det kan være et godt pejlemærke for, hvad jeres forhold kan præstere. Forskning viser faktisk, at vi har tendens til at blive tiltrukket af personer, som er meget forskellige fra os selv, men at vi på den lange bane foretrækker, at vores partner ligner os selv.

Forventer du for meget af din partner? Læs mere på q.dk

2. Har du mødt hans eller hendes venner og omvendt?

Hvis din partner er interesseret i, at det skal være jer to for evigt, vil han højst sandsynligt stolt vise dig frem for både forældre og venner, da det faktisk er bevist, at jo flere venner, man kender, jo større er sandsynligheden for, at forholdet holder.

3. Har din nye partner stadig øje for andre potentielle flirts?

Det er egentlig ikke så kompliceret. Har han kun øje for dig, eller har han travlt med at scanne rummet for andre lækre kvinder, når I er ude? Det sidste er et tegn på, at det nok ikke bliver dig, han frier til. Desværre.

En hyldest til den nøgne kvindekrop. Se mere på q.dk

4. Er du bange for at være single?

Du ved måske godt selv – inderst inde – at han ikke rigtig tænder dig. Han får ikke sommerfuglene til at baske med vingerne. Men du synes, han er bedre end ingen kæreste. Det siger sig selv, at det nok ikke bliver jer to, for hvem gider bruge sit liv med en, som man kun kan lide til nøds? Man skal være lidt kræsen for at finde den rette.

5. Hvordan har din nye flirt det med tanken om at binde sig?

Hvis en person virkelig ikke har tænkt sig at være nogens kæreste, vil vedkommende gøre alt for at undgå at blive det. Og du vil ikke være i tvivl.  Han eller hun vil ikke svare på sms’er eller opkald, ligesom vedkommende for alt i verden vil undgå intimitet – udover sex selvfølgelig – og vil under ingen omstændigheder sætte sig i en situation, hvor der skal tages stilling til ”forholdet”.
Nadia Laas Hansen, q.dk, aller media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.