Her er dødspilotens danske offer

Den danske passager ombord på flyet, der tidligere på styrtede ned i Alperne, hed Søren Berg og var ingeniør med sit eget firma i Barcelona.
Selvom der var flere personer med danskklingende navne om bord på flyet, har Udenrigsministeriet bekræftet, at der kun var en dansker blandt de omkomne.
Selvom der var flere personer med danskklingende navne om bord på flyet, har Udenrigsministeriet bekræftet, at der kun var en dansker blandt de omkomne. Alberto Estevez /EFA

Ingeniøren Søren Berg var den ene dansker blandt de 150 omkomne i fly-styrtet i tirsdags. Det har hans familie bekræftet over for BT.

Han boede i Barcelona hvor flyet lettede fra med kurs mod Düsseldorf tirsdag morgen. Her drev han sit eget konsulent-firma US2 Consulting Ltd.

Her havde boet siden sommeren 2014. Før det arbejdede han tre år i Rockwool som projektleder.

- Han var en vellidt og professionel kollega, siger pressedirektør i Rockwool International, Thorkild Diness Jensen til BT.

Ifølge de franske myndigheder skete flystyrtet da piloten Andreas Lubitz overtog kontrollen med flyet og bevidst styrtede det mod en bjergside i Frankrig.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.