Her er det dårligste tidspunkt at have sex på

En ny undersøgelse kaster lys over, hvornår det er en skidt ide at have sex.
Der findes faktisk tidspunkter, hvor ingen sex er bedre end sex.
Der findes faktisk tidspunkter, hvor ingen sex er bedre end sex. Foto: SCANPIX arkiv

Af Lisbeth Madsen, Traffic Center, Aller Media

Har du haft en dårlig dag, der mest af alt har givet dig lyst til at kravle ned i sofaen med slik og is? Så bør du måske holde dig til den idé frem for at have sex.

Vi får ofte at vide, at sex kan hjælpe, hvis vi en dag føler os stressede, men det er tilsyneladende et vist vovestykke at kaste sig ud i, hvilket du bør være opmærksom på. En undersøgelse viser, at når vi er rigtigt stressede, så er vi mere villige til at have risikofyldt sex. Det skriver Womenshealthmag.com.

Har du et dårligt sexselvværd? Læs mere på Q.dk

Undersøgelsen, der netop er blevet offentliggjort i tidsskriftet Journal of Sex Research, er lavet blandt 929 amerikanske kvinder og 1,054 amerikanske mænd. Læs mere om undersøgelsen her.

Stress giver vildere sex

Det var de kvinder, der indrapporterede, at de fik mere lyst til sex, når de var stressede eller anspændte, som også blev mere dristige i sengen og i deres valg af partner, hvis de var single. Singlekvinderne var således mere tilbøjelige til at samle en tilfældig mand op i bar, hvis de havde haft en dårlig dag.

Sådan ødelægger stress dit sexliv: Læs mere på Femina.dk

Sex med tilbageløb

Problemet med at kaste sig ud i de mere vovede seksuelle forhold var, at kvinderne langt oftere oplevede moralske tømmermænd dagen derpå. Det vil sige, at de endte med at blive i endnu dårligere humør, end de var i forvejen.

Tag dine forbehold

Sex, når du er stresset, kan stadig være en god idé, men hvis du genkender dig selv som typen, der bliver mere eventyrlysten, hvis du er presset og stresset, så bør du tage med i dine overvejelser, om det sexeventyr, du er ved at kaste dig ud i, vil plage dig i dagene efter, skriver Womenshealthmag.com.

Bekæmp din stress med mindfulness: Få øvelserne på Udeoghjemme.dk

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.