Her er der mere regn på vej i dag: Husk paraplyen

Forskellige nuancer af gråt. Sådan ser det ud mange steder af landet, hvis man kigger ud af vinduet.
I første omgang bevæger regnen sig hen over den sydlige halvdel af landet og vil efterhånden være kraftigst over de østlige egne.
I første omgang bevæger regnen sig hen over den sydlige halvdel af landet og vil efterhånden være kraftigst over de østlige egne. Foto: Kim Haugaard / Scanpix

Forskellige nuancer af gråt. Sådan ser det ud mange steder af landet, hvis man kigger ud af vinduet. Derfor kan det være en god idé at huske paraplyen i dag.

Det er en front, der ligger hen over landet, som giver regnvejret, der i aftenens og nattens løb allerede har givet relativt store mængder regn i den sydvestlige del af landet.

Det skriver tv2.dk.

I første omgang bevæger regnen sig hen over den sydlige halvdel af landet og vil efterhånden være kraftigst over de østlige egne. Men flere steder i landet vil man kunne opleve perioder med regn i løbet af formiddagen.

I løbet af eftermiddagen klarer det op, bliver tørt i den sydvestlige og vestlige del af landet. Men mod nord og i øst vil der fortsat være risiko for lidt regn.

Vejrudsigten er ikke meget mere opløftende for de kommende døgn, skriver tv2.dk. Allerede i nat kommer endnu et regnvejr ind over landet og lørdag aften bliver igen våd.

Til gengæld kan vi glæde os over forholdsvis lune temperaturen for årstiden.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.