BETALT INDHOLD

Her er de mest romantiske sexstillinger

5 sexstillinger, der øger romantikken

Nogle gange er det sundeste i et forhold at sætte tempoet ned, kigge hinanden dybt i øjnene, og bare nyde hinandens nærvær. I sådanne øjeblikke handler sex om at være intime sammen.

Men efterhånden som I måske har været et par i mange år, kan det være svært at få skruet op for romantikken, og finde ud af, hvordan man får gjort det ekstra romantisk i soveværelset.

Derfor har vi, i samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, fundet de 5 mest romantiske sexstillinger, som I med fordel kan tage i brug.

5 gode, romantiske sexstillinger til soveværelset

 1. Spooning

Findes der noget bedre end at ligge i ske med hinanden? Nej! Så hvad med også at udnytte den tryghed og intimitet, der følger med, når I dyrker sex?

Stillingen, som på engelsk kaldes ”spooning”, giver din partner muligheden for at røre dig over alt på kroppen. På samme tid har han fri adgang til dine bryster, din hals og din nakke, hvor han når som helst kan gribe fat eller placere et kys, hvis han skulle få lyst til det.

I denne stilling får du samtidig armene fri til at gribe fat i hans balder eller lår, så I hele tiden har fysisk kontakt og nærmest krammer hinanden igennem akten.

2. Missionærstillingen

Måske kan du have svært ved at tro, at den klassiske missionærstilling rent faktisk kan være med til at sparke romantikken i gang. Men fordelen ved missionærstillingen er, at I efterhånden kender den så godt, at I ikke behøver tænke for meget over, hvad der foregår.

Derimod får I i missionærstillingen mere overskud til at kigge hinanden dybt i øjnene, nyde hinanden – og det bedste af det hele: Der er større mulighed for orgasme. Sådan fortæller Ian Kerner, der har skrevet bogen ”She Comes First” til det amerikanske magasin WomensHealth.

”Du har meget større mulighed for at få en orgasme, hvis du er i en position, hvor du ikke skal tænke for meget over det,” fortæller han.

3. Kvinden på toppen

I denne position er det kvinden, der skal tage styringen. Vis din mand, at du sagtens kan tage initiativ og fyr op for ham i denne sexstilling, hvor du skal ride ham.

Han kan sætte sig på gulvet, eller i sengen, og læne sig bagover, mens han krydser sine ben. Herefter skal du kravle op på ham og gribe fat i hans skuldre, så I får øjenkontakt.

Denne stilling har både den fordel, at du som kvinde får lov at tage styringen, men også, at I kan skrue op for romantikken, fordi I hele tiden har frit syn til hinandens øjne og læber. Derfor lægger den op til masser af intimitet, øjenkontakt og våde kys.

4. Hænderne under dynen

Mange opfatter hænderne, som noget der kun skal bruges under forspil. Men rent faktisk kan de bedste orgasmer opnås, når I bruger hænderne på hinanden. Og det glemmer vi nogle gange, står der hos Thedatereport.com.

Dertil kommer, at I under hele kontakten både kan se og høre, hvordan hinanden reagerer på det, I laver.

Derfor kan du med fordel stimulere din partners køn med fingrene, indtil hun opnår klimaks. I denne stilling er der næsten orgasmegaranti, fordi du i samarbejde med din partner kan finde ud af, hvornår det er godt, og hvornår klimaks er nær.

Brug gerne en god glidecreme, når hænderne kommer i brug. Det vil gøre oplevelsen behagelig for begge parter.

5. Dine ben på hans skuldre

En anden populær stilling, som i nogle kredse kaldes ”Rock ’n Rolleren” er lidt som missionærstillingen – ham på toppen. Så er der bare den finte, at du skal have dine ben op på hans skuldre, mens han sidder på knæ.

I denne stilling har I stadig øjenkontakt, men manden opnår den fulde macho-følelse, hvor kvinden får fornemmelsen af, at hun bliver styret mere end normalt.

Vil I spice stillingen endnu mere op, kan I gøre brug af en parvibrator, som vil skubbe jer begge til klimaks I denne sexstilling.

Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, forklarer:

”En parvibrator er altid god at tage i brug, da den gør, at ellers god sex, lige får det sidste twist for begge parter. Det er ikke kun kvinden, som bliver stimuleret, som det er med meget sexlegetøj – men også manden, da han mærker vibrationerne på skaftet”.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.