Her er årets værste flyulykker
2014 har været præget af række store flykatastrofer. Senest er et fly fra AirAsia med 162 personer styrtet ned
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Malaysia Airlines har mistet to fly i 2014.(AP Photo/Trisnadi Marjan)
Malaysia Airlines har mistet to fly i 2014.(AP Photo/Trisnadi Marjan) Foto: Trisnadi Marjan/AP


Et passagerfly fra AirAsia forsvandt søndag på vej fra Indonesien mod Singapore med 162 personer om bord. Her er et overblik de værste flyulykker i 2014:

* 28. december 2014: Et passagerfly forsvinder på vej mod Singapore fra Surabaya i Indonesien. 155 passagerer og syv besætningsmedlemmer, der var om bord på flyet, er savnet.

* 30. december findes der vragdele i havet, som ifølge de indonesiske myndigheder stammer fra flyet. Også flere lig er blevet fundet i vandet.

* 24. juli 2014: Et passagerfly fra Air Algerie styrter ned i Mali på vej fra Burkina Faso til Algeriet. Alle 118 personer om bord omkom.

* 17. juli 2014: Et Malaysia Airlines-fly bliver skudt ned over det østlige Ukraine. Flyet var på vej til Amsterdam fra Kuala Lumpur. 298 personer om bord - herunder 193 hollændere omkommer ved styrtet. Det var angiveligt prorussiske separatister, der skød flyet ned.

* 8. marts 2014: Et fly fra Malaysia Airlines forsvinder fra radaren på sin vej fra Kuala Lumpur til Beijing. Trods en omfattende eftersøgning i store dele af Det Indiske Ocean er flyet aldrig blevet fundet. De 239 personer om bord er erklæret døde.

Kilder: BBC og Reuters

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.