Henrik Qvortrup får nyt job

Hovedpersonen i Se og Hør-skandalen, Henrik Qvortrup, har fået nyt job. Han er endnu ikke tiltalt i sagen, understreger hans nye chef, Jonas Rathje, der er chefredaktør på Metroxpress.
Henrik Qvortrup var chefredaktør på Se og Hør fra 2001 til 2008. Han er sigtet for at have brugt den såkaldte "tys-tys-kilde".
Henrik Qvortrup var chefredaktør på Se og Hør fra 2001 til 2008. Han er sigtet for at have brugt den såkaldte "tys-tys-kilde". Colourbox

Alt om DR's underholdningsorkester, men intet nyt om randzoner og grundvandsnedsivning. Det er, hvad læserne kan forvente på Metroxpress' nye satsning "Dagens Q". Det skriver Media Watch.

Det er hovedpersonen i Se og Hør-skandalen, Henrik Qvortrup, der står bag det nye politiske univers.

- Metroxpress’ politiske nyheder om, hvad der aktuelt sker på Christiansborg vil også i et eller omfang være at finde på mit site, men det helt præcise snit for samarbejdet er endnu ikke helt på plads, siger han til Media Watch.

Metroxpress' chefredaktør, Jonas Rathje, forbereder sig på, at Se og Hør-sagen kommer til at følge Henrik Qvortrup i lang tid fremover.

- Der kommer en retssag på et tidspunkt, hvor han kan blive dømt for noget. Det ved vi. Men indtil videre er han mig bekendt end ikke tiltalt, siger han til Media Watch.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.