Hendes numse stjal billedet ved royalt bryllup: Nu skal hun selv giftes

Kate Middletons søster, Pippa Middleton, skal giftes med en millionær.
Pippa Middletons numse stjal billedet, da hendes søster, Kate Middleton, i 2011 blev gift med prinsesse Dianas ældste søn, William. Nu har Pippa sagt ja til kæresten og fået en dyr diamantring på fingeren.
Pippa Middletons numse stjal billedet, da hendes søster, Kate Middleton, i 2011 blev gift med prinsesse Dianas ældste søn, William. Nu har Pippa sagt ja til kæresten og fået en dyr diamantring på fingeren. Foto: Scanpix/arkiv

Millioner så med, da årets bryllup i 2011 løb henover tv-skærmene verden over.

Kate Middleton blev hertuginde af Cambridge, da hun sagde ja til prins William, den ældste søn af prins Charles og afdøde prinsesse Diana, i Westminster Abbey-kirke i London.

 
Millioner fulgte med, da Kate Middleton og prins William i 2011 blev gift. Foto: Scanpix/arkiv

Det var det britiske kongehus' mest spektakulære begivenhed i årevis, men midt i det hele stjal en kvindes bagdel opmærksomheden.

Det var Kate Middletons søster Pippa, som pludselige tonede frem som smuk brudepige og med en meget velformet og smuk numse.


Du kan se mere af Pippa Middletons meget omtalte numse fra brylluppet her. Foto: Scanpix/arkiv

Dansede i bh

Det var nu ikke første gang Pippa Middletons figur skabte opmærksomhed.

Den havde også skabt overskrifter, da et snapshot af en dansende, glad Pippa Middleton ramte Usmagazine.com. Årsagen var at Pippa Middleton kun var iført et skørt og en bh.

Dyr diamantring fra millionæren

Pippa Middelton har siden haft sin del af flirteriet og er blevet kædet sammen med flere mænd, men nu har numsen for alvor fundet sin ejermand.

Ifølge det britiske medie Daily Mail har hendes 40-årige kæreste, James Matthews, nemlig friet. 

Frieriet foregik i Lake District, en smuk og bjergrig region i det nordvestlige England, og millionæren James Matthews havde købt en stor, dyr diamantring til Pippa.

Parret har været sammen i et års tid, men havde også i 2012 et flirt.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.