Hemmeligt superstjernepar er blevet forældre

Det lavmælte skuespillerpar Hayden Christensen og Rachel Bilson har fået en lille datter, som skal have navnet Briar Rose, bekræfter de.
De er ellers meget stille omkring deres forhold, men nu har skuespillerparret Rachel Bilson og Hayden Christensen bekræftet, at de er blevet forældre for første gang.
De er ellers meget stille omkring deres forhold, men nu har skuespillerparret Rachel Bilson og Hayden Christensen bekræftet, at de er blevet forældre for første gang. Foto: Evan Agostini/AP

Det vrimler med nyfødte stjernebørn i Hollywood for tiden. For nylig er skuespillerinderne Mila Kunis og Scarlett Johansson blevet mødre, og nu er endnu en kendisbaby kommet til verden.

Skuespillerparret Rachel Bilson og Hayden Christensen er nemlig blevet forældre til en lille datter. Det skriver magasinet People.

- Både mor og barn er sunde og raske, og alle har det godt, lyder den glade nyhed fra repræsentanterne til det 33-årige par i en erklæring.

Pigen blev født den 29. oktober og har fået navnet Briar Rose, som er en reference til karakteren prinsesse Aurora fra eventyret om Tornerose.

Parret har aldrig nogensinde selv været officielt ude at bekræfte graviditeten, men det har Rachel Bilsons kollega i stedet for kommet til at gøre.

Bilson medspiller fra tv-serien "Heart of Dixie", skuespillerinden Jamie King, beskrev nemlig, hvor "spændt" hun var over venindens graviditet, og samtidig kom hun også til at afsløre barnets køn:

- Rachel har så længe gerne ville have en baby. Hun kommer til at være i virkelig gode hænder, og jeg er så glad på deres vegne, sagde King til magasinet US Weekly i maj.

En baby har dog også været høj på parrets fremtidige ønsker, har Bilson tidligere fortalt:

- Jeg vil rigtig gerne starte en familie inden for de nærmeste år. Jeg har altid gerne ville være mor, og jeg ved, at Hayden bare vil være så støttende, sagde hun til Health Magazine, inden graviditeten blev offentlig kendt.

Bilson og Christensen mødtes i 2007 under indspilningerne til filmen "Jumper." I 2008 blev parret forlovet, men gik fra hinanden i 2010. Kort tid efter blev de dog genforenet, og nu har de altså udvidet familien med datteren Briar Rose.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.