Hemmelighedsfuld Margrethe på job i Tivoli

Den danske regent glæder sig over genopsætningen af balletten "Nøddeknækkeren", som hun blandt andet har lavet kostumer til.
Dronning Margrethe er på arbejde i Tivoli.
Dronning Margrethe er på arbejde i Tivoli. Foto: Annett Ahrends/Tivoli/free

Der var fint besøg i Tivoli, da dronning Margrethe tirsdag overværede prøverne på balletten "Nøddeknækkeren". Men det var ikke kun for fornøjelsens skyld, at den danske regent dukkede op.

Majestæten står nemlig bag scenografien og kostumerne til forestillingen, der første gang havde premiere i 2012. Nu bliver den igen sat op, og det har betydet, at dronning Margrethe igen har sit at se til på forestillingen.

- Det var allerede tanken, at man ville gøre sætte den op igen, men jeg kan slet ikke forstå, at vi er nået så langt, at der er gået to år. Jeg synes jo, det var i forgårs. Men det er dejligt at være med til at sætte den op igen og se, om den holder, men det tror jeg nu, det gør. Vi har store forhåbninger om, at folk bliver glade for balletten igen, fortæller dronning Margrethe til Newspaq.

Dronningen har også selv været tilbage ved tegnebordet, men hvilke ændringer, hun har foretaget, må publikum vente med at se.

- Stykket har ikke undergået de store voldsomme forandringer, men man justerer altid lidt. Hvordan vil vi dog ikke afsløre før premieren, siger hun hemmelighedsfuldt.

Da dronningen i 2012 gik i gang med kostumer og scenografi til forestillingen, var det et arbejde, hun nu tænker tilbage på med glæde.

- Det var meget spændende, vi var jo i gang i lang tid for at nå frem til det endelige resultat, og jo længere man kom, jo mere spændende var det. Denne gang er det jo et gensyn og så med forventningerne om, at vi kan gøre det mindst lige så godt som sidst, siger hun.

Forestillingen får premiere i Tivoli den 20. november.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.