Hemmelighed afsløret: Prinsesse Madeleine føder i juni

Indtil nu har det været en hemmelighed præcis, hvornår prinsesse Madeleine skal føde hende og mandens andet barn. Men den svenske dronning er kommet til at tale over sig.
Prinsesse Madeleine venter sit andet barn og nu er det blevet afsløret, hvornår hun skal føde
Prinsesse Madeleine venter sit andet barn og nu er det blevet afsløret, hvornår hun skal føde Scanpix

De blev gift til sandt eventyrbryllup 8. Juni 2013, og prinsesse Madeleine og Christopher O’Neill fik hurtigt deres første barn. De fik en lille pige, Leonore, og snart skal prinsessen føde igen. 

LÆS OGSÅ: Bør I invitere børn til jeres bryllup?

Indtil nu har det forlydt, at Madeleine skal føde en gang i løbet af sommeren. Men under et statsbesøg i Finland kom dronning Silvia til at være lige lovlig åbenmundet.

- Og nu venter de det andet barn, der ligesom brylluppet også kommer i juni, sagde en glad dronning til pressen, skriver svenskdam.se.

LÆS OGSÅ: Her bruger kvinder mere el i hjemmet end mænd

En feberredning fra hoffet

Det er dronning Silvia og kong Carl Gustafs tredje barnebarn og naturligvis glæder de sig. Det kan være derfor, at dronningen kom til at tale over sig, eller også var det helt med vilje. Det ved vi ikke.

Men ifølge Aftonbladet skyndte hoffet at rette op på situationen ved at lade deres pressechef udtale således på vegne af hoffet:

- Vi har udtalt at prinsesse Madeleine venter barn til sommer og det indebærer, at de venter barnet i slut juni, siger pressechef Margareta Thorgren.

LÆS OGSÅ: Usunde fejl du laver på badeværelset

Hun fortæller samtidig, at prinsessen har det godt. Og fordi prins Carl Philip og Sofia Hellqvist skal giftes i juni, så er programmet stramt i netop den måned.

Alle glæder sig til brylluppet og dronning Silvia fortæller også, at hun glæder sig vældig meget til det. Om hun så bliver bedstemor igen i slutningen af juni, eller om den strækker sig ind i juli, det får vi at se.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.