Heltemodig prins på redningsmission

Den royale arving begyndte sit nye job som andenpilot i en redningshelikopter i sidste uge, og nu har han været på sin første opgave.
Prins William har fået en vigtig tjans som pilot på en redningshelikopter.
Prins William har fået en vigtig tjans som pilot på en redningshelikopter. Foto: Stefan Rousseau/AP

Man må sige, at prins William er blevet kastet direkte ud i sit vigtige job som andenpilot i en ambulancehelikopter. For selvom han kun har haft jobbet i en uge, så har han allerede været på sin første redningsmission.

Ifølge Hello! Magazine assisterede den helikopter, som prins William er andenpilot i, da en mand skulle flyves til hospitalet, efter han havde fået et hjertestop i byen Felixstowe i det østlige England.

En læge behandlede manden, før han blev fragtet om bord på helikopteren, der fløj ham til Norfolk og Norwich Universitetshospital.

- Jeg så ambulancehelikopteren komme ned, og derfor gik jeg over for at se, hvad der skete, fortæller Nina Allen, der overværede prinsens redningsdebut, til Hello! Magazine.

- Da det gik op for folk, at det var prinsen, bredte der sig en begejstret stemning. Jeg zoomede ind med mit kamera og fik nogle gode billeder af ham. Han kiggede ikke vores vej, men han skal jo passe sit job og ikke vinke til tilskuere, siger Nina Allen.

Prins William fortalte inden, han startede sit nye job, at han var lidt nervøs. Men prinsen ser ud til at leve op til sin nye rolle.

Ud over jobbet som pilot passer prinsen stadig sine royale pligter, samtidig med at han også har hænderne fulde derhjemme, hvor han er far til prins George og nyfødte prinsesse Charlotte.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.