Helle T. sov længe på Facebook - Samuelsen hyldede kæresten

Partilederne var tidligt oppe på Facebook. Dog ikke Helle Thorning-Schmidt.

Politikerne har i dén grad ført valgkamp via de sociale medier denne gang, og på selve valgdagen sydede og boblede Facebook allerede fra tidlig morgenstund. NÆSTEN samtlige ledere af de politiske partier var tidligt ude med hilsner til vælgerne og en opfordring til at stemme.

Lars Løkke Rasmussen var hurtigt ude med en udskiftning af sit coverbillede ("Det er tid til en ny regering - derfor stemmer jeg på Venstre i dag") og en appel til tvivlerne om at stemme på V - "Det bliver tæt, så din stemme kan afgøre det hele."

(artiklen fortsætter under opdateringen)

Go’morgen. Kl. 9.00 åbner valglokalerne, så det er tid til at tage endelig stilling. Er du i tvivl, så mærk efter i...

Posted by Lars Løkke Rasmussen on 17. juni 2015

Johanne Schmidt Nielsen skriver på sin Facebook-side, at hun er "på vej med 5A til 3F ude i Kastrup. Skal spise morgenmad med de seje mænd og kvinder, der kæmper imod Ryanairs sociale dumping."

Mens Pia Olsen-Dyr tidligt i morges på sin Facebook-side takkede de mange partisoldater, der har været på gaden under valgkampen. "Jeg ved at I har knoklet! Nu giver vi lige det sidste," skrev hun.

Anders Samuelsen, leder af Liberal Alliance, bruger her til morgen sin Facebook-side til at sende en kærlighedserklæring til kæresten, Susanne. "Og her er den skønne kvinde, der har stået model til meget fravær og for lidt nærvær - i kampens hede," skriver han.

(artiklen fortsætter under opdateringen)

Og her er den skønne kvinde, der har stået model til meget fravær og for lidt nærvær - i kampens hede. Tak for aldrig...

Posted by Anders Samuelsen on 18. juni 2015

Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl har været på Facebook og opdatere to gange her til morgen. "På vej i bil til Vejle og Horsens til den sidste kampagne. Og herefter stemmer jeg hjemme på Thyregod Skole. Håber I får en dejlig dag:)," skriver han i sin seneste morgenfriske update.

Samme Thulesen bliver drillet af de radikales Morten Østergaard, der på sin Facebook har smidt et foto på af 'Tulle', som han så ud, da Østergaard overrakte ham forsiden på Ekstra Bladets sportssektion i dag, hvor avisen har viet forsiden til et foto af fodboldspilleren Pione Sisto med ordene 'I dag er jeg dansk matchvinder".

"Idag er Kristian vist ligeså glad som vi andre for at Pione er dansker. Måske værd at tænke på, inden pladen igen sættes på med rødt kort til vores flygtninge. ?#?EnGangVarJegFlygtning?," skriver Morten Østergaard på Facebook.

Klokken 10.03 vågnede også Helle Thorning-Schmidt (S) op på Facebook, hvor hun har lagt en valg-video op, der ser smart og forproduceret ud.

De Konservatives Søren Pape smed lidt i klokken 9 et opslag på, der var ledsaget af et foto, hvor han står med sin mor. "Jeg har altid elsket valgdage," erklærer han. "Da jeg var barn tog mine forældre mig med hen for at stemme, og i dag er jeg også sammen med dem på valgstedet. Denne gang er det bare ekstra spændende, fordi jeg selv stiller op til Folketinget."

Så er valgstederne åbnet! Naturligvis er jeg spændt. Men jeg glæder mig også helt vildt. Jeg har altid elsket valgdage....

Posted by Søren Pape Poulsen on 18. juni 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.