Hele Facebook griner af omvendt cykelstativ: Her er kommunens forklaring

Søndag har et billede af et omvendt cykelstativ taget de sociale medier med storm.
Sådan ser det bevidst forkert placerede cykelstativ ud.
Sådan ser det bevidst forkert placerede cykelstativ ud. Foto: Johnny Plougmann

Rolig - der er en mening med galskaben!

Sådan lyder det nu fra Københavns Kommune, efter at et billede af et mærkeligt placeret cykelstativ har fået hele Internettet til at bryde sammen i latter.

Billedet, som kan ses i denne artikel, viser, hvordan et cykelstativ er blevet placeret med de cirkelformede cykelholdere ud mod en af Københavns kanaler.

Det var den københavnske borger Johnny Plougmann, der lørdag lagde billedet på Facebook, og siden er det blevet et viralt hit.

- Jeg så det i går, tog et billede og lagde det op. Jeg havde dog slet ikke regnet med den reaktion, det gav. Jeg har fået over 50 venneanmodninger på Facebook efterfølgende. Det er noget voldsommere, end jeg havde regnet med, siger Johnny Plougmann til Avisen.dk.

Billedet er indtil videre blevet delt 1290 gange, og efter en massiv henvendelse fra borgere og medier, mente Københavns Kommune, at det var naturligt med en forklaring på Facebook, oplyser presseafdelingen til Avisen.dk.

Opdatering på København Kommunes Facebook-side lyder:

"Det var været en munter morgen på de sociale medier. Måske du har spottet dette foto. Vi kan så forklare, at der selvfølgelig ikke er tale om en moderne vandcykelindretning eller en vanvittig molboløsning. Da stativet skulle monteres, kunne vores folk ikke komme til pga en parkeret bil. De valgte at montere stativet omvendt, da det med et snuptag kan vendes rigtigt, når bilen er fjernet igen. På den måde slipper de for at køre en ekstra tur frem og tilbage med stativet i lastbilen. God søndag!"

Det var været en munter morgen på de sociale medier. Måske du har spottet dette foto. Vi kan så forklare, at der selvfø...

Posted by Københavns Kommune on 11. oktober 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.