Heldige butiksansatte får gratis fridag: Cheferne overtager arbejdet

Topcheferne i Irma-kæden rykkede i dag ud og overtog jobbet fra de ansatte i en af kædens butikker.
Det bli'r 99 kroner ... Indkøbschef Martin Hansen havde en noget anden jobfunktion end vanligt.
Det bli'r 99 kroner ... Indkøbschef Martin Hansen havde en noget anden jobfunktion end vanligt. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

De trofaste stamkunder i den lille lokale Irma på Roskildevej i Valby spærrede øjnene op i dag. Kassedamen lignede ikke sig selv, og de øvrige butiksansatte var også lutter ukendte ansigter.

Det var der en god grund til. Samtlige ansatte blev derhjemme - med løn. Butikken har nemlig vundet en intern konkurrence i kæden i anledning af Irmas fødselsdag i august. Præmie: En fridag med løn samt fornøjelsen af at se topledelsen i Irma-koncernen overtage arbejdet i butikken.

Anført af kædedirektør Jesper Uggerhøj rykkede ledelsen til Valby. I alt otte chefer skiftededagen i hovedkoncernen ud med en tjans bag kassen, som vare-opfylder og hvad der ellers skulle til, for at få butikken til at løbe rundt.

Det gik nogenlunde, selvom cheferne måtte erkende, at de ikke var lige så dygtige til jobbet som butikkens ansatte. Og de er stadigvæk i sving i Valby, for butikken lukker først klokken 20.

Er der ikke varer nok på hylderne, må man ned i knæ for at fylde op ... Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Nystrøgne skjorter og glade smil. Bosserne så ud til at nyde dagen ude i 'virkeligheden'. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.