Heick: Magter ikke det alternative

Tv-vært og sangerinde Annette Heick har prøvet alt for at komme sin pollenallergi til livs.
Pollensæsonen er over os, og det har fået græsallergikeren Annette Heick til at dele ud af holdninger på Facebook.
Pollensæsonen er over os, og det har fået græsallergikeren Annette Heick til at dele ud af holdninger på Facebook. Foto: Unger Anthon/Polfoto

Det er ikke kun i Mads Steffensens populære radioprogram, "Mads og Monopolet", at Annette Heick kommer til orde. Når den skarptungede paneldeltager har noget på hjerte, griber hun lige så gerne til det sociale medie Facebook.

Her benyttede hun forleden lejligheden til at slå sin holdning til alternativ medicin helt fast. Anledningen er Annette Heicks livslange kamp mod en højst generende græsallergi.

- Jeg har prøvet alt det alternative, og nej, det virker ikke. Overhovedet ikke. Jeg magter simpelthen ikke at høre om flere alternative behandlere vedrørende allergi, skriver hun.

At Annette Heick har gjort sin research i forhold til de alternative metoder lader sig ikke fornægte. I 2009 medvirkede hun i TV2's sundhedsmagasin "Praxis". Her blev hun sendt til alternativ behandling mod sin allergi hos behandler Torben Frank Andersen fra AllergiKompagniet.

Efter forsøget havde Annette Heick faktisk et par pollensæsoner med færre bivirkninger, men nu er allergien altså tilbage i fuldt flor. Så nogen langtidseffekt havde den alternative behandling i hvert fald ikke.

Se hele Annette Heicks opslag her.

ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.