Hasteindkaldt EM-forsvarer: Jeg mangler noget timing

Louise Svalastog er glad for sit comeback, men erkender at der skal arbejdes på den indbyrdes forståelse.
Tilbagevendte Louise Svalastog er primært udtaget som forsvarer, men kom også på måltavlen en enkelt gang mod Ukraine.
Tilbagevendte Louise Svalastog er primært udtaget som forsvarer, men kom også på måltavlen en enkelt gang mod Ukraine. Foto: Zsolt Czegledi/AP

Efterudtagede Louise Svalastog var et stort smil efter Danmarks premierekamp mod Ukraine ved EM i håndbold søndag aften.

Men selv om den 32-årige København-spiller er lykkelig for sit landsholdscomeback, erkender hun blankt, at der er en masse at forbedre i forsvarssamarbejdet inden kampen mod Rumænien tirsdag.

- Man kan godt mærke, at jeg ikke helt har timingen med de andre endnu, og jeg skal lige kunne læse deres kropssprog. Der er små finjusteringer, jeg skal have snakket med dem om. Men det har vi jo god tid til inden næste kamp, siger Louise Svalastog.

Det var hendes første landskamp i to et halvt år, så det er ikke så underligt, at det tog lidt tid at finde rytmen med den anden midterforsvarer, Pernille Holmsgaard.

De to skal have mange samtaler i de kommende dage.

- Vi skal se noget video, så Pernille og jeg kommer endnu bedre ind på hinanden, og vi skal have snakket om, at en af os måske skal længere frem i forsvaret. Så der er nok at tage fat på, siger Louise Svalastog.

Trods den megen selvkritik var søndag alligevel en god dag for den tilbagevendte landsholdsspiller.

- Det var skønt at synge nationalsangen og dejligt at spille med pigerne igen. Samtidig fik vi jo en stor sejr, så jeg er rigtig glad, siger Louise Svalastog.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.