Har ikke haft sex i et år: Joan Ørting er kæresteklar

Sexologen Joan Ørting vil gerne have en kæreste, men hun vil fortsat holde fast i sit nye singleliv efter skilsmissen fra Carsten Islington.
Det er måske sådan mange mænd ser sexologen Joan Ørting, når de henvender sig til hende for at få en date med hende. Billedet her er fra 2001.
Det er måske sådan mange mænd ser sexologen Joan Ørting, når de henvender sig til hende for at få en date med hende. Billedet her er fra 2001. Foto: Scanpix/arkiv

Siden det kom frem, at Joan Ørting og manden, Carsten Islington, gik fra hinanden, er det væltet ind med tilbud den nu 56-årige sexolog.

Men hun afviser alle tilbud og har tidligere sagt, at det nok skal komme. Hun skal bare være klar til det.

Nu fortæller hun til Se og Hør, at selv om hun er kæresteklar, så har hun ikke været fysisk sammen med en mand længe.

– Jeg har ikke været i seng med nogen i et år. Jeg har faktisk ikke bollet i over et år, fortæller Joan Ørting til Se og Hør.

Mange tilbud

Hun fortæller også, at der ellers ikke mangler tilbud fra mænd der gerne vil på date med hende. Det er især unge mænd, men hun bliver også kontaktet af mænd i 70’erne.

– Jeg vil vildt gerne have en kæreste, men kommer ikke til at bo sammen med nogen igen. Det er helt sikkert. Vi skal have hvert sit sted og kan så mødes i weekender eller lignende, siger Joan Ørting til ugebladet.

Passer sit liv

Det er ikke aktiviter Joan Ørting mangler i sit liv. Hun underviser både i Aarhus og i København, hvor hun også har ansatte. Og så holder hun foredrag mindst en gang om ugen.

Resten af tiden bruger hun på at nyde landlivet på Langeland, hvor der også skal være tid til hund, katte, høns og gode serier i fjernsynet.


Joan Ørting fotograferet i marts 2015. Foto: Scanpix/arkiv


- Jeg elsker at ligge i karbad, siger Joan Ørting til Se og Hør. Foto: Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.