Hannover bekræfter Højbjerg-interesse

Fodboldspilleren Pierre-Emile Højbjerg er et varmt emne hos bundesligakollegerne fra Hannover 96.
Hannovers sportsdirektør er nu ude og bekræfte, at klubben reelt er interesserede i danske Pierre-Emile Højbjerg.
Hannovers sportsdirektør er nu ude og bekræfte, at klubben reelt er interesserede i danske Pierre-Emile Højbjerg. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Den danske fodboldspiller Pierre-Emile Højbjerg kan meget vel være på vej mod et klubskifte til Bayern Münchens bundesligakonkurrent Hannover 96.

Søndag bekræfter Hannovers sportsdirektør Dirk Dufner i hvert fald klubbens interesse for den 19-årige dansker, som er reserve i Tysklands suverænt bedste fodboldklub Bayern München.

- Jeg mener, at han er en interessant spiller for Hannover 96. Mere kan jeg ikke sige om det på nuværende tidspunkt, siger Dirk Dufner i det tyske fodboldprogram "Doppelpass" på Sport1 søndag.

Den talentfulde dansker har selv tidligere givet udtryk for, at han var interesseret i at blive lejet ud, hvis Bayern Münchens cheftræner Pep Guardiola ikke vil bruge ham noget mere i løbet af sæsonen.

Hannovers sportsdirektør mener, at Pierre-Emile Højbjerg er en eftertragtet vare på det tyske fodboldmarked.

- Han er en spiller, som helt sikkert er interessant for mange klubber i Bundesligaen, siger sportsdirektøren.

Pierre-Emile Højberg var på bænken, da Danmark fredag vandt 3-1 i EM-kvalifikationskampen i Serbien, men han har sammen med en lille håndfuld andre spillere forladt landsholdslejren inden testkampen mod Rumænien på tirsdag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.