De har snappende klosakse og bruger giftbrodden til at lamme eller dræbe deres sagesløse bytte. Bare ordet 'skorpion' kan vel få det til at løbe koldt ned af ryggen på de fleste.
Men ikke på 58-årige Li Liuqun fra Kina.
Han spiser nemlig skorpioner. Og ikke noget med at riste krybene på panden først og søde dem med honning. Han foretrækker dem i levende live, så de stadig spræller med halen.
Kineseren hævder faktisk at proppe mellem 20 og 30 i munden dagligt, skriver femalefirst.co.uk. Smagen for de små krabater stammer fra engang, hvor han vandrede en tur i bjergene i nærheden af sit hjem i Hunan-provinsen. Pludselig blev han stukket.
"Jeg var så vred, at jeg samlede den op og bed dens hoved af. Den smagte sød og nøddeagtig, og jeg kiggede mig aldrig tilbage. De er lækre, synes jeg - ligesom stegte bønner".
Siden har han guffet flere end 10.000 af de livsfarlige klodyr i sig, og han har tilsyneladende udviklet en form for immunitet overfor skorpionernes dødbringende gift.
"Jeg bliver stadig stukket, men de har ingen effekt på mig".