Hamrede knytnæve i hovedet på mand: Efterlyses af politiet

Politiet har offentliggjort et overvågningsfoto af den formodede gerningsmand bag et umotiveret overfald.
Foto: SCANPIX arkiv

OPDATERET: Den formodede gerningsmand meldte sig selv klokken 11, oplyser politiet - læs mere HER

 

For en 59-årig mand blev en tur i Rødovre Centrum en mareridtsagtig oplevelse. Han blev slået til jorden af en voldsmand, som politiet nu via en efterlysning prøver at få fat i.

Vestegnens Politi har i dag, tirsdag, offentliggjort et overvågningsfoto af den formodede gerningsmand bag overfaldet, der fandt sted 7. august ved Rødovre Centrum.

Klokken lidt i 14 kom den 59-årige mand efter sin tur i Rødovre Centrum ud på den vestlige parkeringsplads ud for Danske Bank. Her gik han ifølge en pressemeddelelse fra politiet forbi en mand, som ganske umotivet gav den 59-årige et hårdt slag i siden og efterfølgende tildelte ham et hårdt knytnæveslag i ansigtet, så han faldt til jorden.

Offeret kender ikke gerningsmanden, og inden overfaldet var der ingen kontakt mellem de to. Dog sagde gerningsmanden, idet han gav den 59-årige det første slag i siden, at han ikke skulle gå i vejen for ham.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Ca. 20-30 år
  • Ca. 185-190 cm
  • Høj, tynd/spinkel af bygning
  • Kort mellemblondt hår

Kan du genkende manden på billedet eller har du set overfaldet, så kontakt da Københavns Vestegns Politi på 43861448 eller 114.

Den formodede gerningsmand. Foto: Københavns Vestegns Politi

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.