Halvbror nægter at forlade Princes hus

Princes halvbror kæmper for at få lov til at blive boende i den afdøde verdensstjernes hus, så længe han vil.
Omarr Baker ses her ved retten i juni, hvor han mødte op med et Prince-symbol barberet i håret.
Omarr Baker ses her ved retten i juni, hvor han mødte op med et Prince-symbol barberet i håret. Foto: Jim Mone/AP

Der er kamp om et af den afdøde musiker Princes huse, da musikerens halvbror mener, at han har ret til at blive boende i det resten livet.

Det skriver NY Daily News, der har fået fat i retsdokumenter, som viser, at halvbroren Omarr Baker er blevet rasende, efter at det blev foreslået at sælge den afdøde musikers ejendomme.

I øjeblikket bor Omarr Baker i et af stjernens huse i Minneapolis, og han påstår nu, at Prince lovede ham, at han kan blive boende, så længe han vil.

- Baker mener, at han har ret til at kræve at bo i ejendommen, fordi Baker tog sig af Bakers og Princes mor i bytte for et liv i ejendommen, står der ifølge mediet i dokumentet.

Halvbroren, der i juni mødte op i retten med et Prince-symbol barberet i håret, påstår desuden, at stjernen byggede huset specifikt til deres mor.

"Purple Rain"-sangeren ejede en række ejendomme, der samlet set er vurderet til mere end 21 millioner dollar i alt, skriver NY Daily News.

Popikonet blev i april fundet død i sit hjem i en alder af 57 år. Retsmedicinere har efter Princes død vurderet, at det var en overdosis af stoffet fentanyl, der kostede stjernen livet.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.