Hakkende Bayern sætter PSV på plads efter pausen

Bayern München var i problemer mod PSV Eindhoven, men bragte tingene i orden i anden halvleg.
Joshua Kimmich lavede et af målene, da Bayern München besejrede PSV Eindhoven.
Joshua Kimmich lavede et af målene, da Bayern München besejrede PSV Eindhoven. Foto: Christof Stache/AFP

Bayern München savner tidligere sæsoners sikkerhed, men at tyskerne stadig er et klassehold viste de onsdag aften ved at slå PSV Eindhoven med 4-1 i Champions League.

Dermed har Bayern sammen med Atlético Madrid åbnet et stort hul til konkurrenterne i gruppe D og er samtidig kommet på ret kurs efter en dårlig periode.

Efter tre kampe i træk uden sejr måtte træner Carlo Ancelotti være indstillet på et kritisk eftersyn, hvis det også skulle gå galt mod PSV, men så vidt kom det ikke.

Bayern-spillerne kom nemlig ud til kampen for fuld tyrolermusik, og efter 20 minutters spil var de allerede to mål foran.

Først profiterede sydtyskerne af, at PSV-forsvaret snorksov ved et hjørnespark.

Arjen Robben sendte kuglen fladt ind foran mål, hvor Thomas Müller ganske ubegribeligt fik lov at stå helt fri, og den farlige offensivspiller scorede i to omgange.

Otte minutter senere fordoblede Joshua Kimmich føringen på David Alabas høje indlæg, som landede så tæt på målstregen, at Kimmich nærmest kunne puste bolden i mål.

I den periode var Bayern så overlegen, at kampen var ved at blive kedelig, men kort før pausen pustede hollænderne nyt liv i det hele med en reducering, der kom ud af ingenting.

Et Bayern-boldtab sendte PSV afsted i et kontrastød, og fra højre side af straffesparksfeltet tordnede Luciano Narsingh bolden i mål med hjælp fra den fjerneste stolpe.

At Bayern-spillerne i øjeblikket ikke optræder med tidligere sæsoners suverænitet var tydeligt i minutterne efter pausen.

Det var, som om reduceringen rystede hjemmeholdet, og PSV spillede sig frem til to åbne muligheder i begyndelsen af anden halvleg.

Farlige Robert Lewandowski skabte dog ro med sin 3-1-scoring efter en lille times spil, og Arjen Robben lukkede målscoringen ved at snitte en elegant aflevering fra Thiago Alcântara i nettet kort før tid.

Bayern er sammen med Atlético Madrid gået i udbrud i gruppen. Spanierne vandt nemlig samtidig med 1-0 ude over Rostov og topper med maksimumpoint efter tre runder.

Bayern har seks point, mens PSV og Rostov begge har skrabet et enkelt point sammen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.