Hænderne Fulde-stjerne begræder Olsen-valg

Skuespiller og instruktør John Stamos er ærgerlig over, at Olsen-tvillingerne ikke vil være med i opfølgningen til "Hænderne Fulde".
Tvillingerne Mary-Kate og Ashley Olsen har haft stor succes både som skuespillere og designere, siden de, blot et år gamle, startede deres kariere i "Hænderne Fulde"
Tvillingerne Mary-Kate og Ashley Olsen har haft stor succes både som skuespillere og designere, siden de, blot et år gamle, startede deres kariere i "Hænderne Fulde" Foto: RICHARD DREW/AP

Søstrene DJ og Stephanie, far Danny Tanner, naboen Kimmy og onklerne Jesse og Joey vil alle sammen være der, når 90'er-succesen "Hænderne Fulde" vender tilbage på Netflix næste år.

Men selvom det er lykkes skuespiller og instruktør på serien John Stamos at samle langt de fleste fra holdet, må seerne alligevel savne ét - eller rettere to - medlemmer af den charmerende Tanner-familie.

Tvillingerne Mary-Kate og Ashely Olsen, der delte rollen som den bedårende tumling Michelle Tanner, vil nemlig ikke være en del af den nye serie.

Det bedrøver John Stamos, der spiller Jesse, i en sådan glad, at han fredag udtrykte sin sorg i et opslag på det sociale medie Twitter med hashtagget "heartbroken" (synderknust).

- Jeg kan forstå, at de er et andet sted i deres liv nu, og jeg ønsker dem alt det bedste, skriver John Stamos og fortsætter:

- Jeg lover jer, at I ikke vil blive skuffet over vores genforening og opfølgning.

DJ Tanner, spillet af Candace Cameron-Bure, bliver hovedperson i den nye serie, der har hendes liv med sine tre børn som omdrejningspunktet.

Den nye serie, der får premiere på Streamingtjenesten Netflix til næste år, sparkes i gang af et time langt genforeningsafsnit, der lægger op til den regulære serie.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.