Håndboldprofil slipper billigt fra grimt uheld

Line Jørgensen er færdig ved Golden League, men EM senere på året er ikke i fare.
Line Jørgensen faldt uheldigt ned på sin arm, men kom ikke alvorligt til skade, da Danmark mødte Rusland.
Line Jørgensen faldt uheldigt ned på sin arm, men kom ikke alvorligt til skade, da Danmark mødte Rusland. Foto: Frank Cilius/Scanpix

Den danske håndboldspiller Line Jørgensen er sluppet billigt fra det uheld, hun kom ud for, da hun sammen med det danske landshold mødte Rusland torsdag aften i Golden League.

Jørgensen faldt uheldigt ned på sin ene arm og måtte forlade banen med store smerter i håndleddet.

En skanning fredag formiddag har dog vist, at den rutinerede højreback ikke er kommet noget alvorligt til.

- Formiddagens skanning har vist, at alle knogler er intakte, og der ikke var nogle alvorlige ledbåndsskader, der kræver operation, siger landsholdets fysioterapeut, Mikkel Hjuler, i en pressemeddelelse.

Smerterne i håndleddet gør, at Line Jørgensen ikke bliver klar til de to kommende Golden League-kampe mod Frankrig og Norge lørdag og søndag, men hun skulle ikke være i fare for at gå glip af EM i Sverige.

CSM Bukarest-spilleren har været hårdt plaget af skader i sin karriere og spillede blandt andet sidste års VM med så store knæproblemer, at hun måtte opereres umiddelbart efter turneringen.

Det betød, at Line Jørgensen ikke var til rådighed i OL-kvalifikationen i marts, da håndboldkvinderne trods hjemmebane i Aarhus kiksede mod både Montenegro og Rumænien.

Hun blev derefter sparet i to EM-kvalifikationskampe i sommer, og torsdagens møde med russerne var således hendes første landskamp i ti måneder.

Line Jørgensen blev noteret for en enkelt scoring, inden hun måtte lade sig udskifte sidst i første halvleg.

Trods eks-anførerens uheld vandt Danmark en sikker sejr på 32-22 over de russiske OL-guldvindere.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.