Håndbold-pigernes træner: Var kærester med Camilla Andersen

Klavs Bruun Jørgensen er i dag gift med en anden håndbold-kvinde, nemlig Camilla Andersens tidligere landsholdskollega Rikke Hørlykke.
Klavs Bruun Jørgensen er i dag gift med en anden håndbold-kvinde, nemlig Camilla Andersens tidligere landsholdskollega Rikke Hørlykke. Foto: Scanpix

At håndbold-veteranen Camilla Andersen er til kvinder, er ikke nogen nyhed.

Den 42-årige Camilla Andersen var en af de mest markante spillere i 1990'erne på kvindernes håndboldlandshold, og hun har bl.a. dannet par med landsholdskollegaen Anja Andersen og med den norske spiller Mia Hundvin.

Men hun skam også kysset på mænd. I debat- og interviewbogen 'Må jeg være fri', der kom tidligere i år, fortæller Camilla Andersen nemlig, at hun i sin tidlige ungdom havde drengekærester.

'Jeg var blandt andet kærester med kvindelandsholdets nuværende træner, Klavs Bruun Jørgensen,' fortæller Camilla Andersen ifølge bt.dk i 'Må jeg være fri', der er skrevet af Bjarne Henrik Lundis.

I et interview med kvindebladet Femina fortæller Klavs Bruun Jørgensen også om forholdet.

- Camilla var jeg kærester med over flere omgange gennem min ungdom. Men det var ikke noget vildt seriøst, jeg var rimelig flyvsk, siger han til Femina.dk.

Camilla Andersen kyssede på mænd, før hun fandt ud af, at kvinder var bedre at kysse. Foto: Scanpix/ARKIV

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.