Håndbold: Mette Gravholt slipper billigt fra knæuheld

Mette Gravholt kom ikke slemt til skade i torsdagens møde med København, men er tvivlsom til næste ligakamp.
Mette Gravholt landede forkert på det ene ben i torsdagens møde med København Håndbold og måtte bæres fra banen.
Mette Gravholt landede forkert på det ene ben i torsdagens møde med København Håndbold og måtte bæres fra banen. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Den tidligere håndboldlandsholdspiller Mette Gravholt kan snart være tilbage på banen, selv om hun måtte bæres ud med en knæskade, da Nykøbing Falster mødte København Håndbold torsdag aften.

Stregspilleren blev sendt til skanning fredag, og Gravholt kan glæde sig over gode nyheder fra lægerne.

- Resultatet af denne skanning er netop kommet og viser ingen ny skade, men et medtaget knæ efter vrid, skriver Nykøbing Falster Håndbold på klubbens facebookside.

- Det betyder, at Mette desværre er stærkt tvivlsom til kampen på onsdag mod TTH, men vi glæder os over, at Mette trods alt snart er klar igen, lyder det.

Gravholt kom galt af sted, da hun sidst i kampen mod København hoppede ind over stregen og landede forkert på det ene ben.

Hun tog sig straks til knæet og måtte behandles på halgulvet omringet af bekymrede holdkammerater.

Selv om Nykøbing Falster altså måtte undvære stregspilleren i kampens sidste minutter, lykkedes det at hente et point med resultatet 28-28 mod københavnerne.

Det betyder, at Nykøbing Falster inden onsdagens møde med Team Tvis Holstebro ligger på den sjetteplads, der giver adgang til slutspillet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.