Håndbold-kvindernes træner: Græd som pisket over børnenes skolefotos

Den højtråbende landstræner har en blød side. Han græder ofte og er ikke bange for at vise det.
Håndboldkvindernes træner er i stand til at vise andre følelser end agression og frustration. Han er en meget følsom person, der ofte græder.
Håndboldkvindernes træner er i stand til at vise andre følelser end agression og frustration. Han er en meget følsom person, der ofte græder. Foto: Morten Stricker, Scanpix

Håndbold-kvindernes landstræner, Klavs Bruun Jørgensen, er ikke bange for at vise, hvad han føler.

Normalt ser vi det som brøl og håndfagter fra sidelinjen til landholdets kampe. Men han er også i kontakt med sin mere følsomme side. Derfor græder han ofte.

Og det er han stolt over, erklærer han over for Femina.dk.

- Jeg er sgu stolt over, at jeg kan tude foran andre mennesker. Og sige: Det her, det er mig, og det er, hvad jeg føler lige nu, siger Klavs Bruun Jørgensen til FEMINA.

Han fortæller blandt andet, at han slet ikke kan klare når folk dør. Faktisk har han med egne ord været ved at ødelægge begravelser. Hans gråd var nemlig så høj, at præsten havde svært ved at overdøve ham.

Sidste gang håndboldtræneren græd var da hans børn kom hjem med skolefotos.

Billederne var så smukke, at han ganske enkelt ikke kunne holde tårerne tilbage.

- Rikke (Hørlykke, som Klavs er gift med, red.) kigger på mig og siger: ”For fanden, Klavs.” Men jeg kan slet ikke rumme det. ”Hold kæft hvor er de altså smukke!”

Klavs Bruun Jørgensen blev landstræner for håndbold-kvinderne i sommers. Men håndbold har fyldt det meste af hans liv. Han har blandt andet spillet mere end 180 landsholdskampe og været herretræner i håndboldligaen siden 2010.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.