Gys: Prins Joachim afslører uhyggelige detaljer om tiden på Schackenborg

Prins Joachim afslører, at 'det vrimler med spøgelser' på Schackenborg slot.
Det skete mystiske ting på slottet, fortæller en åben prins Joachim.
Det skete mystiske ting på slottet, fortæller en åben prins Joachim. Foto: Simon Læssøe/Scanpix/Arkiv

Det spøger på Schackenborg slot. Og slottes tidligere beboer Prins Joachim lægger ikke skjul på, at han tror på det overnaturlige. 

Prins Joachim har ikke selv set et spøgelse, men han fortæller i et interview til Schackenborg.dk, at det spøger på gangene på Schackenborg slot, hvor prinsen selv har boet i næsten 20 år. 

"På Schackenborg vrimler det med spøgelser," fortæller prins Joachim til Schackenborg.dk.

Ifølge ham er det især Den Onde Grevindes genfærd, der huserer på slottet. Men prinsen fortæller også om andre mystiske episoder på slottet: 

"En lejer i portnerhuset oplevede, at hendes lille søn en dag løb direkte ind i væggen. Da hun spurgte ham hvorfor, fortalte han, at han da bare var løbet efter den lille pige. Senere viste det sig, at der i gammel tid havde været en dør præcis det sted, hvor drengen løb ind i væggen."

Prins Joachim fortæller også om legetøjstrakorer, der ruller hen over gulvet, larm fra loftet, hvor der ikke befandt sig nogen og synske personer, der har set genfærd af en ung pige. 

Og selvom han aldrig har stået ansigt til ansigt med et genfærd, så oplevede han selv for tre-fire år siden noget meget mystisk: 

"Vi stod i det store køkken med et vennepar med små børn. Pludselig udbrød deres lille datter: Hvem er hende den gamle dame? – og pegede lige ud på slotspladsen. Vi kiggede straks, men der var intet eller ingen at se. Så hvem ved?"

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.