Gustav spiller banko for brysternes skyld

Lørdag spillede Gustav Salinas sammen med en række andre kendte banko i Solrød for at støtte Kræftens Bekæmpelse.
Her ses en meget lyserød Gustav. Omtrent lige så lyserød var realitystjernen, da han lørdag gæstede Solrød for at spille banko for Kræftens Bekæmpelse.
Her ses en meget lyserød Gustav. Omtrent lige så lyserød var realitystjernen, da han lørdag gæstede Solrød for at spille banko for Kræftens Bekæmpelse. Foto: /Polfoto

Gustav Salinas er lang fra ligeglad med de kvinder, som kæmper med brystkræft.

Det står klart, efter homo-stjernen lørdag eftermiddag deltog i en banko-turnering i Solrød, som var arrangeret af Kræftens Bekæmpelses kampagne "Støt Brysterne".

- Nu går turen til Solrød til kendisbanko for "Støt Brysterne", skriver den karismatiske reality-stjerne således som tekst til et Instagram-billede af sig selv klædt i lyserød fra top til tå. Og naturligvis ankom Gustav også i en fuldstændig lyserød bil.

Foruden Gustav Salinas besøgte flere kendisser velgørenhedsarrangementet på Solrød Gymnasium. Rapperen Jokeren var nemlig til stede, og det samme var internet-fænomenet Ronni Garner og stripperen Jessica Sky.

Og ifølge arrangørerne af "Lyserød Lørdag"-bankoturneringen, var der lagt op til en stor fest i Solrød lørdag.

- Det bliver en dag fyldt med en masse musik, underholdning, lidt alvor, overraskelser og ikke mindst en gaveregn af præmier, skriver holdet bag begivenheden på deres Facebook-side.

Se billedet af den lyserøde Gustav på vej til banko her: http://instagram.com/p/tuz_vUwOma/?modal=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.