GUIDE: Bliv sexet på max 15 minutter

Er tiden løbet fra dig, og skal du på date eller ud med din mand lige om lidt, så rolig nu – du kan godt nå at blive stanglækker på kort tid.
15 minutter - mere skal der faktisk ikke til for at blive sexet
15 minutter - mere skal der faktisk ikke til for at blive sexet Scanpix

Hvis tiden er knap, så er du nødt til at handle uden panik og springe visse rutiner over, men du kan sagtens gå fra dit normale basis-look til hot gå-ud-pige på ingen tid.

Følg blot rådene, som Women’s Health har samlet til dig:

Tag dig af dine hår-rødder

Ja, det lyder måske som et underligt sted at starte, men begynd med din hovedbund, siger stylist og salonejer Jet Rhys.

Det tager kun et par sekunder at stikke hovedet mellem benene og give dig selv lidt hovedmassage. Bevægelserne vil vække dit hår til live, der vil komme gang i de naturlige olier og det vil give noget fylde til håret. Og brug så en hår-pudder til at afslutte med:

- Den er altid en redning, når tiden er knap, siger hun.

LÆS OGSÅ: Begår du en af disse klassiske shampoo-fejl

Brug olie i ansigtet

Nu bliver det endnu mere underligt, men det er åbenbart rigtig godt til at give glød og få dig til at se frisk ud på en dag, hvor du er lidt mat.

- Hvis du skal til en fest eller gerne vil se frisk ud sidst på dagen, så skal du tage en lille smule olie, smøre det i dine hænder og duppe det på din eksisterende makeup, råder makeupartist Sonia Kashuk.

LÆS OGSÅ: Sådan får du hænder, der ser yngre ud

Hvad har du i tasken?

Skal det gå rigtig stærkt og er du langt væk fra din makeup, så rod din taske igennem og find din vaseline eller andre lignende produkter frem. Det kan bruges som nødløsning til at friske dig lidt op.

Smør lidt på dine kindben, din næseryg og dine øjenbryn. Og brug lidt håndcreme til at få styr på dit hår, hvis det er elektrisk eller uregerligt.

LÆS OGSÅ: De "gode" vaner der giver bumser

Dit hår er din redning

Det tager måske ti minutter, men de er givet godt ud, hvis du bruger dem på at lave bølger i håret. Tænd dig krøllejern eller fladjern, ret din makeup og skift tøj, i mens den bliver varm. Derefter tager du nogle store totter og ruller dem, og tænk ikke så meget over, at det ikke er ens eller helt i bund.

Sexet hår er nemlig ikke lig med perfekte krøller. Det må gerne være rodet, så længe det fylder og ser ud af noget, forklarer hårstylist Josie Sanchez fra New York.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.