Grusom vanrøgt af 90 hunde: Ejeren er fundet

Politiet afhører i disse timer ejeren af de 90 Cocker Spaniels, der blev fundet låst inde, syge og smurt inde i deres egen afføring.
Dyrenes Beskyttelse tager sig nu kærligt af de vanrøgtede hunde, der har levet under mareridtsagtige forhold.
Dyrenes Beskyttelse tager sig nu kærligt af de vanrøgtede hunde, der har levet under mareridtsagtige forhold. Foto: Dyrenes Beskyttelse

Da lokalpolitiet i Næstved mandag mødte op på den nedslidte landejendom nordvest for Næstved, hvor 90 hunde gik rundt smurt ind i deres egen afføring, forlod den kvindelige ejer i hast huset med sin lille søn.

Efterfølgende forsøgte politiet at finde frem til kvinden, hvilket nu er lykkedes.

Det bekræfter Næstved lokalpoliti overfor dagens.dk.

- Vi skal afhøre hende her til formiddag, siger leder af lokalpolitiet i Næstved, Niels Denny Sørensen, til dagens.dk.
Han ønsker ikke at fortælle, om kvinden meldte sig selv eller om politet selv fandt frem til hende, men blot at 'politiet har fået kontakt til hende'.

Ifølge Niels Denny Sørensen er det endnu for tidligt at sige præcis hvilke sigtelser, kvinden i 30'erne vil blive præsenteret for, men der venter hende minimum nogle stykker.

- Det er endnu for tidligt at sige, hvad hun vil blive sigtet for, men der er naturligvis nogle indenfor dyreværnsloven. Men vi skal først have talt med kvinden og afhørt vidner, før jeg kan give flere oplysninger i sagen, siger Niels Denny Sørensen til dagens.dk.

Læs mere på dagens.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.