Grundfos-chef svinet til: Det stak helt af

Kommunikationsdirektøren i Grundfos siger fra over for en grov udlændingedebat, som han mener, er præget af stupide påstande og grove personangreb.
Kommunikationsdirektør hos Grundfor Kim Nøhr Skibsted blev svinet til efter, at han fortalte om Grundfos' holdning til annoncer mod asylansøgere.
Kommunikationsdirektør hos Grundfor Kim Nøhr Skibsted blev svinet til efter, at han fortalte om Grundfos' holdning til annoncer mod asylansøgere. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh

Kim Nøhr Skibsted, kommunikationsdirektør i Grundfos, har til Jyllands-Posten fortalt om virksomhedens syn på annoncer mod asylansøgere.

Efter Grundfos’ udmelding om, at annoncerne kan skade Danmarks omdømme, blev han udsat for et massivt personangreb, fortæller han Mandag Morgen. En mekanisme, han mener, forvrænger udlændingedebatten i en stupid og ødelæggende retning.

“I dagene efter at artiklen blev bragt, satte modstanderne sig i bevægelse. Det ved vi, fordi vi løbende overvåger, hvad der bliver skrevet om os i pressen og på de sociale medier. Det stak helt af. Jeg blev svinet til. Kaldt landsforræder og udansk.”

Vi taler om medlemmer af Folketinget.... det er absurd

Debatten, som Kim Nøhr Skibsted kalder “sekterisk”, blev drejet over i absurde konspirationsteorier om, at han skulle være socialdemokratisk partisoldat forklædt som erhvervslivets mand, fordi han var formand for DSU i Nordjylland for 33 år siden.

Kim Nøhr Skibsted er især rystet over, at “idiotien” har spredt sig til Christiansborg:

"Jeg bliver nervøs, fordi andre tager den videre. I mit eget tilfælde tog en partisekretær i Venstre f.eks. historien om min fortid i Socialdemokraterne til sig og videregav den på Facebook. Og jeg er blevet konfronteret med historien flere gange på Christiansborg.  Vi taler om medlemmer af Folketinget, der afviser min kritik, fordi jeg engang var aktiv socialdemokrat. Det er absurd," siger Kim Nøhr Skibsted til Mandag Morgen.

Ikke et argument, men forhånelse

Han peger på, at også Stine Bosse har været udsat for forhånelse fra Christiansborg, efter at hun udtalte sig i Ræson, hvor hun kritiserede regeringen for at famle i blinde.

Her svarede Søren Espersen fra DF, at hun “ikke har nogen veneration for sit fædreland eller det danske folk.”

“Det er ikke et argument. Det er forhånelse” lyder det fra kommunikationsdirektøren.

Læs hele interviewet med Kim Nøhr Skibsted hos Mandag Morgen.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.