Grevinde Alexandra klar til kærlighed: "Det er lidt svært"

Grevinde Alexandra er klar til ny kærlighed.
Grevinde Alexandra ved, at der er mere kærlighed til hende.
Grevinde Alexandra ved, at der er mere kærlighed til hende. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix/arkiv

At grevinde Alexandra har lagt skilsmissen fra Martin Jørgensen bag sig er tilsyneladende klart, så klart, at hun nu er parat til ny kærlighed.

Det skriver BT ifølge Her og Nu. Avisen har spurgt grevinden direkte. Hun er ikke afvisende og siger, at hun er kommet videre i sit liv, og at der er en ægte kærlighed til hende et sted.

- Det er lidt svært. Men som sagt. No rush. Men på et tidspunkt tror jeg, der kommer en kærlighed. Men den kommer nok, når jeg mindst forventer det, siger Alexandra til BT.

- Jeg kan jo ikke gå på et datingsite. For skal jeg skrive mit sande navn? Hvis jeg lader være, vil det jo være lidt dumt, for når jeg så møder op, vil vedkommende sikkert sige: Har jeg ikke set dig før?

Grevinden benytter sig da også af single-livet. Hun er blandt andet set i det københavnske natteliv med venneparret Thomas Troelsen og Aura og modedesigneren Peter Ingwersen og hans nye kæreste.


Grevinde Alexandra fulgtes med den tidligere model Alexander, da der for nylig var gallafest til ære for Make-A-Wish Ønskefonden, som opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.