Grevinde Alexandra flytter i luksus-lejlighed: Får prominente naboer

Grevinde Alexandra får pensionerede spidser fra erhvervslivet som naboer.
Grevinde Alexandra flytter ind i en 300 kvadratmeter stor lejlighed bare 10 minutter på gåben fra sine tidligere svigerforældre på Amalienborg Slot.
Grevinde Alexandra flytter ind i en 300 kvadratmeter stor lejlighed bare 10 minutter på gåben fra sine tidligere svigerforældre på Amalienborg Slot. Foto: Scanpix/arkiv

Grevinde Alexandra har fundet et sted at bo efter salget af million-villaen på Østerbro i København. Hun flytter tættere på hjertet af København, hvor hun har fået en lejlighed i Store Kongensgade.

Det skriver BT, som har oplysningerne fra Se og Hør.

Lejligheden ligger i den luftige ende af Store Kongensgade med udsigt over Nyboder og Kastellet.

Ifølge BT indeholder lejlighedens 300 kvadratmeter syv værelser. Det er en klassisk, mondæn københavner-lejlighed i luksusklassen på tredje sal med højt til loftet og egen balkon.

Gå-tur fra dronningen

Der er således god plads til sønnerne, den snart 17-årige prins Nikolai og lillebror prins Felix på knap 14 år, som kun får en spadsertur på 10 minutter til farmor og farfar, dronning Margrethe og prins Henrik, på Amalienborg Slot.

Spidser i opgangen

Ifølge BT har en række store firmaer adresse i ejendommen, ligesom den palæ-agtige ejendom huser pensionerede spidser inden for erhvervslivet og banksektoren.

I samme opgang som grevinden bor William Thune Andersen, der er tidligere ambassadør og far til den tidligere topchef i Mærsk, Thomas Thune Andersen, der som nuværende Dong-formand er en af landets mest magtfulde erhvervsfolk. Hans ene søn, Michael Thune Andersen, bor ligeledes i den store ejendom, skriver BT.

Dagbladet har også spottet to tidligere direktører for Danmarks Nationalbank, den 73-årige Nils Bernstein og 75-årige Bodil Nyboe Andersen, på navneskiltene.

17 millioner i gevinst

For tre uger siden kom det frem, at grevinde Alexandra havde solgt den villa, hun i sin tid fik i forbindelse med skilsmissen fra prins Joachim.

Køberen er en unavngiven 23-årig fra en pengestærk familie i Nordjylland.

Den 23-årige betalte 23 millioner kroner for den 356 kvadratmeter store bolig, hvilket gav Alexandra en gevinst i omegnen af 17 millioner kroner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.