Grevinde Alexandra dukkede op til royal fest

Da prinsesse Marie fejrede sin 40 års fødselsdag med forsinkelse var grevinde Alexandra, Remee, Dennis Kundsen og kronprins Frederik blandt gæsterne.
Grevinde Alexandra var med til at fejre prinsesse Marie.
Grevinde Alexandra var med til at fejre prinsesse Marie. Foto: Scanpix/arkiv

Grevinde Alexandra var blandt de flere end 100 gæster, der lørdag forsinket fejrede prinsesse Maries 40-års fødselsdag.

Det skriver Billed-Bladet.

Men det er ikke første gang, at prins Joachims eks-hustru og nuværende hustru er sammen om at fejre hinanden. Prinsesse Marie var nemlig sammen med prins Joachim med til at fejre Alexandra, da hun i sommeren 2014 rundede 50 år.

Sønnerne er i gode hænder hos Marie

Prinsesse Marie, som fyldte 40 år 6. februar, har aldrig lagt skjul på, at forholdet til Joachims eks-hustru er godt. Det går også den anden vej, fortalte Alexandra for et par år siden i et interview i Billed-Bladet:

- Jeg synes virkelig, at prins Joachim og jeg har et super forhold. Jeg har altid set sådan på det, at hvis vi ikke kunne have et godt ægteskab, så har vi det næstbedste. Et godt forhold og en supergod skilsmisse! Da vi skulle igennem krisen, da håbede jeg, at vi kunne komme ud på den anden side og måske være rollemodeller for, hvordan man kan tackle det, som jo er noget af det tungeste i ens liv. Og jeg synes virkelig, at det er lykkedes for os, sagde Alexandra dengang.

Alexandra lagde i interviewet heller ikke skjul på, at hun var tryg ved at lade prinsesse Marie tage sig af hendes og Joachims to sønner, prinserne Nikolai og Felix.


Her er prinsesse Marie og grevinde Alexandra sammen ved prins Nikolais konfirmation 18. maj 2013. Foto: Scanpix/arkiv

Alexandra, Remee og Caroline Fleming

Udover grevinde Alexandra var der ifølge Billed-Bladet en række andre kendte ansigter blandt gæsterne til fejringen af prinsesse Marie.

Blandt andre sås kronprins Frederik, prinsesse Benediktes søn prins Gustav og hans kæreste Carina Axelsson, Caroline Fleming, Remee og Dennis Knudsen.

Sidstnævnte har netop meddelt, at han lukker sin salon i København, men at han fortsat vil sætte håret på de royale.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.