Gravid TV 2-vært afslører: Det bliver en pige

"Go' morgen Danmark"-værten Louise Wolff og kæresten Jonas Bøgh har udvalgt 20 navne til deres kommende datter.
Louise Wolff går på barsel i september. Heidi Frederikke Sigdal skal være hendes vikar på "Go' morgen Danmark".
Louise Wolff går på barsel i september. Heidi Frederikke Sigdal skal være hendes vikar på "Go' morgen Danmark". Foto: Betina Garcia/Scanpix/arkiv

"Go' morgen Danmark"-værten Louise Wolff skal føde sit første barn til oktober. Sammen med kæresten Jonas Bøgh afslører hun nu, at det bliver en pige, skriver Billed-Bladet.

- Vi havde ingen præferencer om kønnet, og vi glæder os, siger Louise Wolff til ugebladet.

Louise Wolff fortæller til Billed-Bladet, at parret har en liste med de bedste 20 pigenavne, de kan komme på, men hun og kæresten vil først endelig bestemme sig, når den lille kommer til verden.

Heidi Frederikke tager over

Når TV 2-værten går på barsel i september, vil den tidligere sports-vært, Heidi Frederikke Sigdal, overtage tjansen på "Go' morgen Danmark". En udfordring, som Heidi Frederikke Sigdal ser frem til:

- Jeg glæder mig meget til at være vært på et så alsidigt program, som "Go' morgen Danmark" er. Som vært på det program får man lov til at røre ved så mange vidt forskellige ting og gå i dybden med dem. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at blive en del af det dygtige hold, der laver 'Go' morgen Danmark', sagde Heidi Frederikke Sigdal forleden.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.