Gravid prinsesse viser maven frem

Den svenske kronprinsesse Victoria og hendes mand prins Daniel er på besøg i Sydamerika. Hun er gravid med parrets andet barn.
Den svenske kronprinsesse skal føde til marts, men lige nu er hun i fuldt arbejds-vigør i Sydamerika. Manden Daniel er også med.
Den svenske kronprinsesse skal føde til marts, men lige nu er hun i fuldt arbejds-vigør i Sydamerika. Manden Daniel er også med. Foto: AP/Scanpix

Allerede før den svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniels barn er født, er babyen blevet en berejst lille størrelse.

Det kongelige ægtepar er nemlig på officielt besøg i Sydamerika i disse dage, og den charmerende og synligt gravide Victoria har fremvist en flot mave.

På trods af graviditeten arbejder kronprinsessen lige så hårdt som tidligere, og allerede mandag morgen landede parret i Lima i Peru. I morgen, onsdag, flyver de videre til Cartagena i Colombia, og fredag afslutter de turen i byen Bogota. Det er en rejse, som parret længe har glædet sig til.

Victoria og Daniel har i forvejen den treårige datter Estelle, som nu bliver storesøster, når den lille ny kommer til verden i marts næste år.

Flot og frodig i rød. Victoria og hendes mand Daniel i Perus hovedstad Lima. Foto: AP/Scanpix

I Lima hilste prinsessen på Perus præsident Ollanta Humala. Foto: AP/Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.