Gravid prinsesse savner at dyrke sport

Under et besøg hos en masse unge atleter, der træner op til at kunne deltage i OL i 2020, viste prinsesse Kate sin begyndende babymave frem.
Barnet vokser inde i maven på prinsesse Kate.
Barnet vokser inde i maven på prinsesse Kate. Foto: THOMAS LEKFELDT/POLFOTO

Den royale guldklump i prinsesse Kates mave bliver større og større, og det er tydeligt at se, at hertugindens mave ikke længere er helt flad.

Torsdag viste hun maven frem, da hun i kraft af at være protektor for organisationen SportsAid besøgte en række unge atleter mellem 12 og 18 år, der alle håber på at få lov til at deltage i de Olympiske Lege i Tokyo i 2020.

Det skriver Daily Mirror.

Prinsessen er 16 uger henne i sin graviditet, og hun har flere gange udtrykt sin utilfredshed med ikke at kunne dyrke sport og motion på grund af barnet.

Derfor blev hun også glad under besøget hos de unge atleter, da hun fik lov til at prøve en højteknologisk plasmaskærm, der på flere forskellige måder tester atleters evne til at præstere.

- Endelig noget jeg kan være med til, selv om jeg er gravid! sagde hun således, da hun gav sig i kast med touchskærmen.

Se den 32-årige prinsesse prøve den højteknologiske skærm her: http://instagram.com/p/vTgnW6Irfl/?utm_source=partner & utm_medium=embed & utm_campaign=video&modal=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.