Gravid i voldsom ulykke: "Aggressiv" spøgelsesbilist smadrer fire biler

Bilist kørte i den forkerte retning på Gladsaxe Ringvej. Han er sigtet for spirituskørsel og fængslet.
Uheldet betød, at ringvejskrydset var blokeret for trafik, mens arbejdet med at tilde de tilskadekomne og fjerne bilerne stod på.
Uheldet betød, at ringvejskrydset var blokeret for trafik, mens arbejdet med at tilde de tilskadekomne og fjerne bilerne stod på. Foto: Scanpix/arkiv

En 32-årig mandlig bilist er blevet sigtet for spirituskørsel og for at udsætte andres liv for fare efter en ulykke fredag aften på Gladsaxe Ringvej, hvor han kørte mod færdselsretningen.

Spøgelsesbilisten endte med at torpedere en anden bil, der kom kørende på Gladsaxe Møllevej. Efterfølgende røg han ind i en tredje bil, der igen ramte en fjerde bil.

- Han kører over krydset mod færdselsretningen og rammes i krydset af en bil, der kører over for grønt, siger vagtchef Peter Grønbek, Københavns Vestegns Politi.

To personer i de påkørte biler blev efter ulykken kørt på sygehuset. Den ene er gravid og blev tjekket for en sikkerheds skyld.

Spøgelsesbilisten røg også en tur på sygehuset blandt andet for at få taget en blodprøve. Politifolk på stedet mente, at han opførte sig aggressivt og måske var spirituspåvirket.

Lørdag blev den 32-årige mand fremstillet i grundlovsforhør, hvor en dommer varetægtsfængslede ham i fire uger.

Han er ud over spirituskørsel sigtet for at udsætte andres liv for fare.

Lørdag oplyser Peter Grønbek, Københavns Vestegns Politi, at ingen er kommet alvorligt til skade ved ulykken.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.