Golfspiller med gode udsigter: Glæder mig til søndag

Golfspilleren Lucas Bjerregaard har sejren indenfor rækkevidde i European Tour-turnering i Sydafrika.
Lucas Bjerregaard er på andenpladsen inden sidste runde af European Tour-turnering i Sydafrika.
Lucas Bjerregaard er på andenpladsen inden sidste runde af European Tour-turnering i Sydafrika. Foto: Nick Potts/PA WIRE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Efter sin fornemme runde lørdag, ser den danske golfspiller Lucas Bjerregaard stærkt frem til sidste runde af European Tour-turneringen Alfred Dunhill Championship søndag.

Lørdag gik han i Sydafrika-turneringens tredje runde i 66 slag, hvilket svarer til seks slag under banens par på Leopard Creek Country Club i Malelane.

Det gjorde ham til den bedste spiller overhovedet i lørdagens runde, og han brugte den til at avancere fra fjerde- til andenpladsen inden den afsluttende runde.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til i morgen (søndag, red.). Jeg skal prøve at ramme nogle flere fairways, siger han til TV3 Sport.

Bjerregaard befinder sig sammenlagt i 15 slag under par, hvilket er ét slag dårligere end den førende Branden Grace fra Sydafrika.

At det gik så godt for Lucas Bjerregaard lå ellers ikke lige i kortene, da han begyndte sin tredje runde.

- Det gik rigtigt dårligt på de første ni huller. Jeg gav ikke mig selv mange chancer derude. Det gik godt på hul ni, og min eagle på hul 13 fik mig virkelig i gang.

- Egentlig er jeg meget tilfreds med min runde. Det var også rarere, at temperaturen var 25 grader i stedet for 35, siger han videre.

Morten Ørum Madsen er nummer syv i otte slag under par.

De to sidste danskere i finalerunderne, Søren Hansen og Lasse Jensen, ligger langt tilbage i stillingen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.