Golden State udligner med klar sejr

LeBron James fik ikke sin sædvanlige dominerende rolle, da Golden State vandt klart over Cleveland.
LeBron James fra Cleveland scorede 20 point, hvilket var en hel del mindre, end i de første kampe.
LeBron James fra Cleveland scorede 20 point, hvilket var en hel del mindre, end i de første kampe. Foto: Ronald Martinez/AP

Efter to nederlag i træk er Golden State Warriors tilbage på sejrssporet i finaleserien om det nordamerikanske basketballmesterskab.

I den fjerde NBA-finale vandt Golden State på udebane med overbevisende 103-82 over Cleveland Cavaliers, og dermed er stillingen 2-2 i finaleserien, hvor det kræver fire sejre at sikre sig trofæet.

Golden States store profil Steph Curry, der er kåret som årets spiller i NBA, blev sammen med holdkammeraten Andre Iguodala topscorer med 22 point.

Samtidig lykkedes det denne gang at holde Clevelands LeBron James nede på 20 point. I de tre første kampe havde James gennemsnitligt lavet 41 point.

Superstjernen havde en hård aften og måtte behandles for skrammer i hovedet, efter at han tørnede sammen med en fotograf.

En udmattet James blev også ramt af krampe i det ene ben mod slutningen af kampen.

- Den største forskel var, at vi spillede langt hårdere. Vi gjorde ikke så meget anderledes mod LeBron. Vi var bare stærkere og mere aktive, konstaterer Golden State-coach Steve Kerr ifølge nyhedsbureauet AFP.

Hvis man skal tro statistikkerne, var det en vital sejr i Golden States jagt på NBA-trofæet. Intet hold har nemlig præsteret at komme tilbage fra 1-3 i kampe i finaleserien.

- Vi forstod at følge med i tempoet i kampen denne gang. Vi aftalte at sætte dem under pres fra start og ikke lade dem føle sig så sikre som i de seneste kampe, siger Steph Curry.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.