Gør dette i dag: Sådan får du sex i aften

Har du planer om en weekend, der står i kærlighedens tegn, er der meget, du selv kan gøre i løbet af dagen for at fyre op under både din partner og dig selv for at sikre dig, at I deler mere end blot et par kys senere.
Der skal ikke meget til for at få lidt mere romantik ind i jeres dag. 
Der skal ikke meget til for at få lidt mere romantik ind i jeres dag.  FOTO: Scanpix

Du kan naturligvis altid vente, indtil din partner får lyst til lidt hed romantik og får tændt dig. Men hvorfor gøre det, hvis du selv har lyst og kan gøre noget ved sagen.

Det er ikke spor svært at forme dagen, så den ender præcis, som du håber på: I sengen.

Det skriver kvindemagasinet Women's Health, der har fået et par gode råd lokket ud af ekspert, Lori Buckley, Psy.D. og sexterapeut i Pasadena, Californien. 

Her er, hvad du skal gøre for dig selv og for din partner:

1.
Skynd dig ud under bruseren eller et andet privat sted, hvor du kan have lidt alenetid. Her skal du kærligt tage dig af dig selv, for en tilfreds kvinde er nemlig en kvinde, der gerne vil have mere, siger parterapeuten:

- Jo flere orgasmer en kvinde får, jo mere får hun lyst til sex.

Det kan altså betale sig at sætte lidt fut i dig selv, hvis du vil være sikker på at være i hopla senere.

2.
Det virker som så lidt, men en enkelt besked eller lidt flere kan faktisk sætte en god ild i gang i dig og din partner.

Skriv en fræk besked til ham i løbet af dagen og lad ham svare. Det vil få jer begge ind på et tankemønster, der kan bane vejen til soveværelset senere.

3.
Hvis du propper dig med tung mad og sukker i løbet af dagen, vil din krop blive oppustet, træt og uoplagt.

Du skal derfor ikke servere en kæmpe kage til eftermiddagskaffe, stille bland-selv-slik på bordet og spise en tung omgang aftensmad, hvis du håber på lidt sjov senere.

Det vil gøre både dig og din partner så trætte og ubekvemme i jeres egen kroppe, at du risikere en sove-aften frem for en sjov-aften. (I kan naturligvis også have sex før maden)

4.
- Det mest vigtige, når det kommer til forførelsens kunst, er at være til stede. Det kan være svært, hvis det roder derhjemme eller du har ubesvarede beskeder på din mail, siger Lori Buckley.

Det er derfor en god idé at danne en "perfekt" base for en aften, hvor din partner og dig rigtig kan hygge. Brug lidt tid i løbet af dagen på at rydde op, svare mails og gøre jeres omgivelser hyggelige og rare.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.