Gode råd: Kom af med poser under øjnene

Har du hævede øjne, eller døjer du med poser under øjnene, så er der her et par tricks du kan benytte dig af.
En skive agurk på øjnene redder dagens look. 
En skive agurk på øjnene redder dagens look.  FOTO: Scanpix

Der er mange mennesker, der døjer med hævede øjne. Det kan skyldes alt fra allergi, stress, træthed, for meget salt i maden eller for stort alkoholindtag. Men der findes flere ting, du kan gøre for at komme poserne under øjnene til livs.

Poser under øjnene: Forebyggelse og behandling. Læs mere på Q.dk

Put teskeer i fryseren

Et godt gammelt trick er at lægge to teskeer i fryseren. Når teskeerne er blevet kolde, kan du lægge dem på det hævede område, og efter et stykke tid, vil hævelsen falde. Er skeerne for kolde at lægge direkte på huden, så kan du lægge en tynd klud eller et stykke køkkenrulle imellem. Når tricket med skeerne virker, er det fordi det kolde metal, får blodårene til at trække sig sammen, og det mindsker dermed hævelsen.

De bedste tricks: Smink trætheden væk. Læs mere på femina.dk

Agurkeskiver på øjnene

Du kan også lægge agurkeskiver på øjnene. Agurk har nemlig en kølende og beroligende effekt, og mange dyre øjenprodukter indeholder ekstrakter, der minder om dem agurken indeholder, udtaler læge Aaron Tabor til Huffington Post.

Sådan bliver du smuk med rynker: Læs mere på Q.dk

Isterninger lavet på grøn te dulmer hævelsen

Vi ved alle at isterninger hjælper på hævelser. Og laver du dine isterninger på grøn te skulle de have en endnu bedre effekt. Når du trænger til lidt ekstra hjælp for at blive poserne under øjnene kvit, så kan du lægge en isterning, pakket ind i gazebind, under øjnene. Det er vigtigt at pakke isen ind, ellers kan du nemlig fryse huden.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.